Maggie Creative Commons License 2001.03.04 0 0 6
A csirkét feldobja, ha a natúr sütésnél/főzésnél megszóród a következő fűszerek valamelyikével: borsfű,

citromfű, curry !!!! (nagyon fincsi vele - szép sárga lesz tőle), kakukkfű ( egyik kedvenc

fűszerem szinte mindenbe beletehető és remek izt ad), majoranna (ez általánoson is eléggé

ismert),pirospaprika(ez is egyértelmű), rozmaring, tárkony (ezzel már pikánsabb)

+
bármilyen hagyma ! enélkül nem is étel az étel ugye?
+
petrezselyem(fertőtlenítő hatása van és jót tesz a gyomornak)

Ajánlom a natúr sült vagy főtt (kevés sós vízben) halat lehet hozzá párolt zöldeket enni

minden mennyiségben, de üresen is jó pár szelet és máris nem vagy éhes sőt még értékes anyagokat is kapott a szervezeted.

Előzmény: kóka (3)