VisioN Creative Commons License 2001.03.02 0 0 23
KeFe fiam!
Neked se a CS se az Undying nem megy, nem sok ez egy kicsit??? )))
kulcs: 2500-0911911-0911911-2705

Sajna tényleg vannak olyan részek a játékban, ahol a szörnyek állandóan ujratermelödnek. (((
Ilyen részek pl.: amikor megszerzed a T. War Cannon nevü fegyvert és visszatérsz a házba, vagy amikor lent jársz a kazamaták résznél, ahol a lesz egy csomo csontváz, aki szintén állandóan ujraélednek (ez a rész a Monastery alatt van).

Tippek:
Az elsö föszörnyt (Aranka néni) csak akkor lehet megölni ha nem veszi körül a fehér világitó fény. Ezt a nagy lépcsö közelénél lehet tapasztalni a megteritett asztal mellett. Ha védtelen, akkor le kell vágni a fejét a kaszával, mástól asszem nem purcan ki.

A 2. föszörnyt (kis kalóz) csak ugy lehet megölni ha, miközben a vérfarkas rángatja a kezét, te a pisztollyal kilövöd a bárdjából a zöld követ, amit elvett töled. Ha a kö kiesett te azonnal vedd fel, a kalóz meg összezsugorodik, és ekkor már lehet kaszálni...

A 3. föszörny (Márió a varázsló), öt csak le kell szedni a robbanó koponyás varázslattal, amit elötte legalább négyes szintre fejlesszetek fel, mert ekkor 2db koponyát lövell ki! Fejleszteni a lila kövekkel lehet.

A 4. föszörny (Béla bácsi rosszabbik énje), öt szintén a kaszával lehet kinyirni. De ha csak középen áll, és a láncait dobálja, akkor ugy kell helyezkedned hogy mögötted valamelyik fagerenda álljon. Ha a lánc elöl el tudsz ugrani, akkor az beragad a fába és onnan már nem tudja kirántani, ekkor ismét lehet aratni!!

A ... Cottage-n a kulcs meg a protézis a padlóban van elrejtve...

Ha megölted mind a 4 családtagot akkor még nem ér véget a játék....