borzimorzi Creative Commons License 2001.03.01 0 0 86
Uhh nekem, én fijom ézes mézüül, mondd, kedves Vurugya, Te biztos vagy benne, hogy gondolatmenetedet nekem szántad válaszul?

Kedves hc, ezek biz' mind előfordulnak, de ha halmozottan rájár a rúd a srácra és csak őrá, akkor esetleg meg lehet fontolni a másik suliba menést. De van 1xűbb is, akkor megfutamodni se kell: nincs annak a matektanárnak párhuzamos osztálya, akinél Fiadnak sikerélménye volt?
Volt már olyan, hogy valaki másik közösségbe kerülve újjászületett, nem? Ami pedig a jegyek átlagolását illeti, volt már olyan is, hogy némely kölkök csak a papi számára is OK jegyeket írták bele az ellenőrzőbe. Sőt, nekem ált. isk. hetedikben - Légy erős! - két ellenőrzőm volt... Remélem, (vagy sajnos:)) azóta elévült az okirathamisítás, vagy mi is ez...

Ja, és a körömrágás szvsz nem főbenjáró, de még az se, ha egy tanár pl. ronda, öreg stb. Sőt, amikor velünk első gimiben ofői órán összeíratták, hogy szerintünk mi a három legfontosabb tulajdonsága 1 jó tanárnak, 32-ből úgy 20-an felsoroltuk, hogy legyen vak, süket és néma. (Felbujtó: borzimorzi + Jancsi, az akkori legjobb haverja).

Csók:
b

Előzmény: vurugya (83)