RogerWilco Creative Commons License 2001.03.01 0 0 479
Zoli!

Semmi gond! Amit írtam, egyrészt jószándékkal írtam, másrészt oda kellett volna biggyeszteni az AFAIK-ot. Ha az általam írtak hitelessége kétségbevonható, vondd kétségbe, mindannyiunk érdekében!

A sotu-ról csak annyit, hogy amikor 86-ban AIESEC gyakorlatra jöttem elöször, akkor 3 hónapos munkavállalásim volt. Sotu-ról nem is tudtam semmit, mindaddig, amíg a nyugdíjintézettöl kaptam évekkel késöbb egy nyilvántartást, amiröl hiányzott ez a munkaviszonyom. Leleveleztük, s lön - volt már akkor is sotum (bár, mint mondom, akkor nem is tudtam róla) Ez régen volt, lehet, hogy változott a helyzet. De a csomó ismerösöd utánanézhetne pl. az Eläketurvakeskusnál a nyugdíj dolognak, talán ott is kiderül.

KELA - Néhány antibiotikum kúrát letudva a családban tudom, hogy van különbség aközött hogy a 200 márkát vagy 80-at fizetsz ...
Vitamint még nem kaptam receptre :-)
A Mo-ról való beszerzés esetleg alternatíva, ha folyamatosan szedett gyógyszerekröl van szó (pl. fogamzásgátló), de akut esetben nem.

A zárkózottság persze egyénfüggö, nem is érdemes azon rágódni. Feleségem szerint a magyarok sokkal oldottabbak, gyorsabban megnyílnak - most ez is pejoratív sztereotípia?

Bye

Előzmény: BZoltan (478)