BZoltan Creative Commons License 2001.03.01 0 0 478
RogerWilco,

es ha valaki kerdez, akkor arra is olyat irsz aminek a hitelessege ketsegbevonhato? -ez cink volt, de nem veletlen-

1.
"KELA kártya nélkül nemigen lehet meglenni"
De igen, olvasd az alabb irt hozzaszolasokat.
Mar lezartuk azzala temat, hogy nem baj ha van, de korantsem annyira mandatory mint azt te allitod. gyogyszertamogatas: nagyon sok rendszeresen hasznalt magra nem jar tamogatas (pl. fogamzasgatlok, vitaminok, etc) a maradek nagyobb resznek pedig jelentektelen az ara. Egy kissebb szazalek meg meg tamogatva is olyan draga lehet, hogy erdemesebb Magyarorszagrol beszerezni.
Szoval konyorgom probalj nem felrevezeto informaciot adni azoknak akik esetleg mostanabn vagya jovobenjonnek ki.

2.
"Ha van munkavállalásid, akkor sotu is van"
Nem igaz! Koor kasz szem.szamot, ha legalabb egy evest tartozokodasi engedelyed van. Ismerekegy vagon embert akik fel/haromnegyed evre szerzodtek es nem kaptak.
Ismet megkerlek, hogy hivatalos informaciokkal legyel ovatos.

"...szomszédolás elég ismeretlen fogalmoként is [...] ha összeesel az utcán jópáran biztos kikerülnek, mielött. valaki esetleg mentöt/rendört hív."

Nem igy van! Minden azon mulik, hogy te hogyan allsz a szomszedaidhoz. Voltak olyan szomszedaim akiket at lehetett hivni hazibuliba es olyan is volt aki elfogadta a halaszlevet meg hazai bort amit haverkodas celjabol adtunk. Volt olyan szomszed bacsim aki megkert, hogy ne lapatoljam mar el a havat, mert azt o nagyon szereti csinalni. Ha kedves es udvarias vagy akkor ok sem zarkozottak. Amirol te beszelsz az az a termeszetes ovatossag az idegenekkel es kulfoldiekkel amivel otthon is talalkozhatsz boseggel. Ne keverd ossze a zarkozottsagot azzal a tennyel, hogy idegen nyelven gyengen beszelo ember termeszetes modon gatlasosabb, ha kulfoldiul kell beszelnie.

De nagyon kerlek a hozzaszolasomat ne vedd tamadasnak meg ilyesmi.

Egyszeruen mocskos tragar modon ruhellem az alltalanosito pejorativ sztereotipiakat, meg azt amikor valaki hivatalos dologrol teves informaciot szolgaltat a koznek. Ha nem tudsz valamit akkor ne ird le kerlek hogy te azt hogyan "erzed," inkabb nezz utanna, a weben minden fenn van.

"a lehet hogy mar volt, bocs" meg maradhat a hix-mokara, te inkabb lapozd vegig a topicot mielott irnal.

z

Előzmény: RogerWilco (477)