fargo Creative Commons License 1999.02.14 0 0 24
McAI,

én nekem a gyomrom valahogy nem veszi be azt, hogy ezek a szerencsétlenek a fél országon át cipelték oda a piramisaikat. Nem tudom elhinni, hogy ezt emberi és fizikai erôforrásokkal meg tudták oldani. Sokkal inkább hihetô a japánok teóriája, bár lehet hogy csak kétségbeesetten ragaszkodik hozzá a csökött materialista agyam, minthogysem elhiggye az egyiptomiak emberfeletti teljesítményét.

Tudod, ez az analízis a kövek összetételét illetôen meg olyan dolog, hogy a tudósok esetleg addig keresgéltek, amíg találtak valami **hasonló** kôzetet a környéken, aztán ráfogták, hogy onnét cipelték oda az egészet. Ez az egész találgatás, hogy 'elmorzsolt növényi szárakkal síkosított görgôkön vonszolták oda a kôtömböket', ez olybá tűnik, csak a megmagyarázhatatlan dolog köré kanyarított humbug. Úgy, mint ahogy még 15 évvel ezelôtt is összehordtak minden zöldséget a dínók kipusztulásárôl, most meg bizonyították, hogy sokkal egyszerűbb a dolog, egy 15 km-es meteor a ludas.

Elképzelhetônek tartom, hogy a monolit, helyben öntött anyag nagyon hasonlít valami homokkôre, hiszen a földrajzi értelemben vett, egymáshoz nagyon közel fellelhetô anyagokból készült. Érdekes lenne tudni, hogy milyen kôbôl épültek a piramisok, mert ha monjuk mészkôbôl, ami tele van ezer növényi meg állati maradvánnyal, akkor nincs értelme vitázni. Én úgy tudom,hogy a japok a helyszínen csináltak egy tömböt, ami hasonló volt a piramis köveihez.

Én igazándibôl nem értek a geológiához, úgyhogy az egész csak hipotézis, mielôtt valaki a szememre vetné, hogy baromságokat 'nyilatkoztatok ki'. Viszont szívesen hallanék konkrétumokat, érdekel a téma.
Előzmény: Törölt nick (15)