szalka Creative Commons License 2001.03.01 0 0 470
"0 fok felett már az összes finn nő miniszoknyában van! "
Azert ez talan egy picit tulzas, de sokan :-)
Viszont a hetvegen Tampereben siman -15 vagy hidegebb volt es az egyik zenes tancos szorakozohelyen ahova mentunk kb 10-15 miniszoknyas leanyzo volt megtalalhato.

Meg tavaly nyaron Poriban a jazzfesztivalon (szinte vegig szakadt az eso es rohadt hideg volt, tipikusan az a nyirkos a borala is bekuszo hideg) a tarsasagunkban levo finn leanyzo a teljes fesztival ido alatt miniszoknyaban es pantos kis topban volt, max egy vekony kardigan. Ekozben mi hosszunadrag pulover(ek) + vizhatlan kabat. A leanyzo persze diderget mint a nyarfalevel ezert a lelkes magyar ifjoncok egyre masra ajanlgattak neki a kabatjukat es a pulovereiket, de nem fogadta el es tovabb vacogott. Amikor kek volt mar a szaja akkor megkerdeztem, hogy ugyanmar miert makacskodik hiszen szejjelfagy, es kulonben miert nem hozott semmi meleg cuccot, hisz mikor elindultunk is hat dobtam egy hatast a valasztol:
Mert ezek a nyari ruhai es nyaron a nyari ruhakat kell hordani, akkor is ha az ido nem olyan mint amilyen nyaron kene lennie. Szoval gyakorlatilag o igy sztrajkolt az idojaras ellen :-)

Előzmény: t_kriszta (469)