Littleshoe
2001.02.28
|
|
0 0
6
|
Sziasztok!
Eccer úgy mutattak be egy hölgynek, hogy én vagyok ".... (ez a lakóhelyemet jelöli; ha megengeditek, marad az inkognitóm... :)) legnagyobb Savatage-fanatikusa". :) Mindenesetre ha nem is A legnagyobb, de az egyik, az biztos. Szóval örültem, hogy megjelent a topic. A tagcseréknek már kevésbé. Nekem Zaky-Vaky volt A Savatage énekese, hiába tudom, hogy nem ő volt az első és egyetlen. Valahogy mégis, nagyon szerettem a hangját. Aztán bekavart a család. Érthető. Csak megkérdőjelezném azt a verziót, amit közzétesznek.... És ami szúrta még egy kicsit a szemem, az a tavalyi TSO-turné volt, a maga szimultán futó két részével. Emlékszem rá, 1997-ben még azt mondta Jon, hogy túl sok embert igényelne a TSO-album (akkor még csak egy volt) színpadra állítása. Most meg annyi zenész jött össze, hogy elegen voltak egyszerre két turné lebonyolításához is... Semmi gond, csak esz a penész, hogy miért is nem képesek az ilyen bulik hozzánk is eljutni. :) És a Savatage mindennek tetejében a Fates Warning-gal fog turnéra indulni április közepe táján az Egyesült Államokban.... Szemétség, nem? :) |
|