darksoder Creative Commons License 2001.02.26 0 0 189
Na... veled ellentétben én tudtam regisztrálni!
A dolog úgy látszik, hogy kénytelen vagyok idemásolni a megjegyzésemet.

"Csak a véleményemet írtam le. Mert valaki azt írta, hogy olvassuk el a dolgok másik oldalát.
Én elolvastam, de mit mondjak az olyanokra mint...

1. elvakult Matáv gyűlölő (no comment)
2. User, aki úgy próbálja ki a program virusosságát, hogy feltelepíti
3. Profi összeesküvés elmélet gyártó...
4. 16 éves hacker, akinek még anyukája fizeti a telefon és internet díjat, de ő nekimegy a legnagyobb magyar telekommunikációs cégnek
5. A csúcs idióta, aki azt írta, hogy "hallom szétverték a rendőrök a Matáv tüntetést"

Voltak megfontolt, és határozottan hozzáértő hozzászólók, őket meg jól leszólta mindenki. "

Tehát a véleményem az ami valójában történt, miszerint palira vett benneteket egy közepes képességű hacker palánta,

- először amikor elhitette veletek, hogy nem virusos semmi és hogy ő csak a nagy Matáv ellen lázadó Robin Hood...
- másodszor amikor lecserélte a virusosra... az itteni gyanakvókat addigra sikerült meggyőzni, és jónéhányan ma is titkolják, hogy a Back Orifice ott figyelt a gépükön.
- Harmadszor amikor beugrasztott mindenkit a tüntetésbe és végül lemondta...
- Negyedszer amikor felnyomta a saját honlapjait és el akarta tüntetni a hülyeségét...

Nem folytatom...

Volt itt jó néhány normális ember aki óvva intett ezektől benneteket, és milyen az ember... nem hallgat másokra, csak saját kárán tanul... vagy még azon sem...

Tusztelettel
Darksoder

Előzmény: MACi (187)