Na... veled ellentétben én tudtam regisztrálni!
A dolog úgy látszik, hogy kénytelen vagyok idemásolni a megjegyzésemet.
"Csak a véleményemet írtam le. Mert valaki azt írta, hogy olvassuk el a dolgok másik oldalát.
Én elolvastam, de mit mondjak az olyanokra mint...
1. elvakult Matáv gyűlölő (no comment)
2. User, aki úgy próbálja ki a program virusosságát, hogy feltelepíti
3. Profi összeesküvés elmélet gyártó...
4. 16 éves hacker, akinek még anyukája fizeti a telefon és internet díjat, de ő nekimegy a legnagyobb magyar telekommunikációs cégnek
5. A csúcs idióta, aki azt írta, hogy "hallom szétverték a rendőrök a Matáv tüntetést"
Voltak megfontolt, és határozottan hozzáértő hozzászólók, őket meg jól leszólta mindenki. "
Tehát a véleményem az ami valójában történt, miszerint palira vett benneteket egy közepes képességű hacker palánta,
- először amikor elhitette veletek, hogy nem virusos semmi és hogy ő csak a nagy Matáv ellen lázadó Robin Hood...
- másodszor amikor lecserélte a virusosra... az itteni gyanakvókat addigra sikerült meggyőzni, és jónéhányan ma is titkolják, hogy a Back Orifice ott figyelt a gépükön.
- Harmadszor amikor beugrasztott mindenkit a tüntetésbe és végül lemondta...
- Negyedszer amikor felnyomta a saját honlapjait és el akarta tüntetni a hülyeségét...
Nem folytatom...
Volt itt jó néhány normális ember aki óvva intett ezektől benneteket, és milyen az ember... nem hallgat másokra, csak saját kárán tanul... vagy még azon sem...
Tusztelettel
Darksoder