Ja peersze! Már nagyon régen jártam ott ,akkor lámer voltam még, és kinyírtak, és valahogy elfelejtettem! Kösz! :)
500 nap SZVSZ bőven elég, asszem 195 nappal kezdünk (amíg vissza kell szerezni a wather chipet), na a haverom még vett +100 napot a Wather merchanteknél, és így is 63 napja volt még, mielőtt leját az idő, ezután egyből a Military Base-be ment, szóval 300 nap alatt simán végig lehet vinni. (pedig még összevissza lopogatott, minden kisseb lakóhelyen -Shady Sands, Junktown- megoldotta az összes konfliktust stb...).
Egy dolog érdekelne még: Hol lehet Laser Minigunt venni? Mert én sehol sem találtam, pedig már az összes városban jártam... Egyedül egyféleképpen tudtam szerezni: Miután bevettek a BoS-ba, elindultam Észak felé, és egy csapat Paladinba botlottam. Miután váltottam velük egy-két szót, a vezetőjüktől elloptam a Laser Minugunját.(csak még nem tudom használni, mert még csak 14% az Energy guns, de ezután már csak arra fogok rakni) Ráadásul az egyik csapattagjától még egy sima Minigunt is el tudtam lopni, így azt sem kellett venni ;)