vickie Creative Commons License 2001.02.25 0 0 47
De jó, Mindenki itt van:o))
Na, képzeljétek akkor a mostani hetemet. Mivel a Pancsa beteg volt, hétfőtől szombatig ki sem tettem a lábam, mert ugy sétálni sem mehettet a kisasszony. Vásárolni is Gyapot járt. (bocsánat tévedtem, mert az ügyeletre kimozdultam.) Aztán átmentünka leendő házba vakolni, gyerek a szomszéd szobába majdnemsógornővel. Olyan boldogan pakoltam a maltert...Mindegy, csak egy picit ne a gyerek! Aztán vasárnap megbeszéltük, hogy megyünk sétálni. Apa ötlete: menjünk a közeli Dunapartra sétálni. Én erre: menjünk már oda ahol eberek vannak. Úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna: Szívjunk el egy füves cigit és köpjünk célba. Apa, én a héten csak téged a gyereket és öcsédéket láttam.

Az ijesztő még az, hogy pl. beszélgettem a múltkor egy olyan csajszival, aki dolgozik, naponta komoly ügyfelekkel, komoly dolgokról beszélget. És TÉNYLEG HÜLYÜLÖK. Erősen kellett koncentrálnom, hogy az inteligen arcomat mutassa a beszélgetés.
Mondjuk tényleg helyrebillent, ha belegondolok, hogy olyan hamar lelépnek tőlünk ezek a kis szarosok. Jön egy kis fikiriki hülyegyerek és vele fog együttélni a lányom:o( Titokban ezen már pityeregtem is...Jó anyós leszek.

Halkan megjegyzem, hogy aki tanulni akar szeptembertől, annak 3 napja van a jelentkezését beadni.

Ja, azt elfelejtettem, hogy végre felszettem egy kismamát itt a telepen, erre megyünk ki kertvárosba, se közelben se távolban nincs gyerek.

És nemazé, de hol vannak manapság 4 órás állások. Én amíg terhes voltam, addig próbálkoztam pl. itthonról dolgozni, hát szúrta aszemét az egész irodának. Négy óra bent pedig nem volt semmire elég, minden nap 6 meg 7 órákat voltam bent( no interneteztem is).
Mehetünk borítékot ragasztani max.