sansalvador Creative Commons License 2001.02.24 0 0 0
Szia!

Előre is grat az új autódnak kedves márkatárs!:-) Én is már két hónapja élvezem a 406-ost fekete szinben és vaj(bézs) belsővel, jól választottál!:-))) Nekem a 2.2-es Supreme változat van, biztosan elégedett leszel az 1.8-assal is. Bár én 605-ösből szálltam ki és kissé meg kellett szoknom, hogy egy "kisebb" (ezt most ne csak fizikailag értsd) autóba ülök bele, ennek ellenére viszont hamar hozzám nőtt. Szerintem most a piacon kapható legjobb ár/érték arányú autó a kategóriájában és ez nem csak a felszereltségi szintre vonatkozik.

A kezelőszervei mintaszerűen működnek, remek a kényelme és mindenekelőtt egy szép autó - igazi Peugeot na. Annak ellenére, hogy sokat látni belőle, még mindig megnézik az emberek. Ez jó érzés.
A futóműve nagyon stabil, erős, de ennek ellenére nyújtja a franciáktól megszokott lengéskényelmet - bár az igaz, hogy feszesebb irányba hangolták. Nagyon az úton van. Alapjában véve csendes autó, igazi utazólimuzin. Tényleg nem tudok rosszat mondani rá. Ismerve a tipus előéletét, semmi problémád nem lesz vele.
Egyébként a Sphere vagy Symbole változat lesz?

Előzmény: sabian (-)