A gond nem ott van, hogy mennyien szeretik a sci-fit Magyaro-on, hanem ott, hogy a TV műsor szerkesztők azt nézik, hogy ha megvesznek x db nagyobb mozifilmet, akkor a maradék aprót kiburitják az asztalra és megnézik a piacon, hogy mivel tudják a fennmaradó műsoridőt a lehető legjobban kitölteni. És erre sajnos nem a nivós Star Trek sorozatok a legalkalmasabbak (szerintük), hanem mindenféle brazil lötty, ami a csapból is "ingyen" folyik. Mit gondoltok miért megy a Viasaton az önimádás naphosszat? Csak azért, mert megvették a Voyt (többek között) és nem maradt pénzük másra (mondjuk szerintem nem csinálják rosszul - csak igy tovább :))))
Ami az ST hovatartozást illeti én is Voy-os vagyok, de szeretem a TNG-t és a DS9-et is, ja és szerényen megjegyzem, hogy jól tudok németül és az összes Trek sorozatot csak németül láttam. Bizony mondom nektek, hogy németül is van annyi értelme a dolognak, mint magyarul, sőt igencsak jól hangzanak a forditások (mondjuk az angol változatnak a közelébe sem ér, de ez mellékes) meghagynak minden olyan technoblablát angolul, amit nem tudnak leforditani és ez igy igencsak érdekes lesz, de hát sajna érteni kell németül, hogy valaki megértse a szöveget.
Mindegy az a lényeg, hogy minél többen nézzünk Viasaton Voyt (elnézést attól, akinek nincs, nem akarom őket bántani) hátha műsorra tűznek más ST sorozatot is.