curvoisier Creative Commons License 2001.02.21 0 0 37
rajony sixtus,
az említett kézikönyv nincs meg sajnos. Van viszont a Pálinkafőzési kézikönyv (tényleg van ilyen!). Ebben nincs szó arról, hogy a rézhűtő jobb lenne az üvegnél. Nem kötekedésből, csak érdekel, hogy pontosítanád, milyen réz-katalízisre gondolsz? Ami az aluüstöt illeti, szerintem az se gond, mivel az alumínium-sók úgysem mennek át a desztillátumba, hm?

Tényleg mi a főzetés tarifája mostan? A 2000 forint gondolom a 10 l összes adója, ugye?

A cukoradagolással kapcsolatban teljesen igazat adok. Én jövőre ki fogom próbálni, hogy ha lesz teljesen érett gyümi, akkor semmi cukrot nem teszek hozzá.

Éljen a tudományos eszmecsere!

Előzmény: rajony sixtus (36)