StillStar Creative Commons License 2001.02.19 0 0 37
Az F-15 által elfogott vadászok: hát a földi irányításnak és az egész rendszernek pontosan az lett volna a dolga, hogy koordináljon. Ha valaki már a telefont sem képes felemelni (Bell óta van rá lehetőség), akkor tényleg nagy baj van. Vagy nem lehet, hogy pontosan a baj kierőszakolása érdekében nem vették fel? A T. szövetségesnek meg az lenne a dolga, hogy először kérdez és csak utána lő. Megkérdőjelezem az olyan szövetséget, ahol a hátbalőnek. Mondjuk Ivánéktól el tudtam képzelni hasonlót, akkor vonjunk párhuzamot...

>>>
Az F-16-tól mi lesz jobb?Honnan tudod, hogy ha megtartanánk a MIG-eket akkor nem lenne több lehetőség a repülésre?(persze ez most csak merő feltételezés részemről, de nem tudhatjuk mit hoz a jövő és hogy döntenek a parlamentben melegedő emberek).
<<<

Ez biztosan elírás. A fórumon én verem a tamtam dobot a 29-esek felújításáért lehetőleg minél több hazai beszállítóval, MO-n, lehetőleg egy javítóbázis létrehozásával (anno PG, MIG-21, helikopterek, ...). A környéken van még belőle bőven, nekünk kellene mindet csinálni. Szóval szerintem az F-16-tól semmi nem lenne jobb, csak kitömjük pénzzel egy idegen ország gazdaságát. Bár erről is írtam pár hozzászólással lentebb. Hogy tetszik az 57 centes csavar 75 dollárért?

Előzmény: WaseK (36)