Gabo_d Creative Commons License 2001.02.15 0 0 657
Ajjjajjj. Nem rossz a dontetlen, de tenyleg siman verheto volt a Valencia.

Ami nekem nem tetszett az Beckham jateka. Nem hozta a szokasos szelso jatekot. Nem futott el szelen, majdnem mindig egy vonalban maradt a kozepso kozeppalyasokkal, hogy "kicsibe" passzoljanak neki. Ezert a jobb szelen nem is nagyon voltak inditasaink, elfutasok. Nem gyozom hangsulyozni, hogy ugy lehet a legjobban kamatoztatni az O zsenialitasat, ha elfut a szelen, aztan bead, elfut, bead. Ha egy vonalban marad a Keane-Scholes alkotta kozepso resszel, akkor mit tud csinalni, ha megjatszak? Semmit, totyorges utan esetleg a csataroknak passzol egy ivelt labdat. Az oka, hogy ilyen felfogasban jatszott szerintem az, hogy iranyitani szeretne. Tudjatok, egy csomoszor hangoztatja a valogatottban is, hogy legszivesebben kozepen lenne. Szoval ez volt egy negativum, a masik a csatarsor gyengelkedese, ami tulajdonkeppen egyenesen kovetkezett a jobb szarny mukodeskeptelensege miatt.

Giggs az elso felidoben nagyon hasznosan jatszott, sokat futott el, cselezgetett, szolozott. Ez a masodik felidoben hianyzott.

Tovabbi pozitivumok: Silvestre jateka. Eddig lathattuk, hogy nem igazan erzi a jatekrendszert. Ezt bizonyitotta a palya nem egyszer. De gondoljunk vissza Stamra, milyen volt, mikor hozzank jott. Ugy meg volt zavarodva eleinte, hogy a sajto is kikezdte az elso hetekben. A vedelembe beepulni nem olyan egyszeru, ehhez ido kell. Mivel mostanaban egyre tobb lehetoseget kapott Silvestre, kezd belejonni. Jol hasznalja ki testi erejet, magabiztos a mezonyjatekban, ha kell megindul elore.

Stamot is dicsernem, de elfogytak a jelzok. Mindenki latta, hogy O a vedelemben az alap piller.

Barthez miatt ma "nehany" millio MU szurkolo nagyon megoszult...

Azert a tavalyi BL dontostol 4 pontot szerezni nem rossz. Ja, Ti meg nem tudtok rola, az Old Trafford-on 3-0-ra legazoltuk oket. (Giggs, Cole, Sheringham) Hat nap mulva meglatjatok!:-)))

HAJRA ETO&MU!!!