Mi egy időben előszeretettel mértük az 1100Ft/kg. -os lazacokat horgászjegyben. Vettünk egy 2,5kg-os darabot belőle a Corában (mintha kimentünk volna valami szar, fizetős, fátlan, agyonetetett tóra, 1500/day áron), aztán kimentünk a 3000 forintos éves jeggyel valamelyik folyóra "kegyet gyakorolni".
Az az igazság, hogy mióta nem voltam kint vizen, azóta egy kicsit feldúlt a lelkivilágom.
Lőrincz László: nagyon szerettem a régi cikkeit, és mindig terveztem, hogy meglátogatom a horgásztanyát, amit üzemeltett, de sajnos a halála beleszólt a tervembe. Ő volt az, aki mindig ellenezte a "kis víz - kis hal" tézist, és jogosan.
A vasi vizek látogatása mindig csak tervként szerepelt az elmúlt években családunk programjában. A tesóm is szenvedélyes pergető, és ő sem arról híres, hogy a 30 kilós pontyokat várja egész nap egy 200gr.-os úszó mellett.
Az érdekelne még engem, hogy lehet-e valahol a vasi vizekre napi-, vagy hetijegyeket kapni Bp.-en. Mi a módja a kis patakok horgászásnak Vas megyében? Mindegyikre külön jegy jár vagy vannak összevont területek jegy szempontjából?