Priest Creative Commons License 2001.02.13 0 0 117
Dear purplerain11

Bocsássatok meg hogy beleszólok az egyetemes vitátokba de az EU csatlakozástól egy kicsit elrugaszkodva nézzük meg végül is mi ez a MIÉP? mi különbözteti meg a Fidesztől? Jobboldaliak mind a ketten, a magyar érdekeket tekintik a legelsőbbnek (elvileg) minda ketten a különbség ott mutatkozik meg hogy a MIÉP nem hajlnadő kompromisszumra semmilyen téren, legalább is idáig.

Kérdés: mi vezet eredményre a szélsőséges vakvákta avagy a "megalkuvásra" is képes politika?

De hát nem hibáztathatjuk a miépet elvégre is csupán azt teszi amit a támogatói elvárnak , ezt kell tennie, avagy mégsem? Végül is mi a feladata a politikai pártoknak? A társadalmi erővonalak megnyilvánulásai a politikai életben? Esetleg hajók melyek meglovagolják ezen hullámokat?

És mi érdekében cselekszenek?
Annak a bizonyos gondolatmódnak a kiszolgálói? Avagy az egész magyar társadalom érdekeit képviselik egyben?
Ha az egész országot képviselik akkor bizonyára képesek önmaguk, illetőleg eszméjük érdekeinek közvetlenül ellentenni az ország, a nemzet érdekében.

Nézzük mit tesz cSURKA!
Folyamatosan vagdalózik támadja esetleges szövetségeseit, elutasitja elllenfeleit. A legelején lefektetett tétel alapján ezzel árt oly nagyon féltett hazájának. És jobban árt mint bármelyik általa annyit ostorozott baloldali párt!!

Ha már a nép felruházta azzal a hatalommal hogy a legszélsőségesebb irányzatokat a kezébe adta, kötelessége volna azt úgy képviselni hogy érdemben kommunikációs partner legyen! Politikájával nem hogy korlátozza ennek a különösen veszélyes irányzatnak az életét hanem éppen ellenkezőleg korbácsolja, és gerjeszti azt!

Ez az ember egy megélhetési politikus aki arra törekszik hogy hangzatos szavakkal megnyerje magának a lakosságot, de további sorsa már nem érdekli,hasonlatos Mussolinihez, Sztálinhoz avagy Torgyánhoz, és mint ilyen nem szabad komolyan venni igéreteit.Megcáfolásához pedig hozzá kell szokni hogy nem logikus mondatokat, hanem hebehurgyán összerakott szavakat kell kijátszani.
Ez az ember képtelen belátni hatalmát és azzal önygolkos módra cselekszik avagy nagyon is tisztában van vele de ebben az esetben bűnös aki mindannyiunk ellen vétett.
Komolyan gondloljuk mi, hogyez ezt komolyankell venni?

Tisztelettel: Priest

ui: Mégis inkább őt választanám semmint azt a szerencsétlen hegedűs Lórántot akiegy fanatikus barom akit nem szabad pálca közelébe engedni

Előzmény: purplerain11 (111)