De miért más? És miért pont 150?
Lehet, hogy az AX, amikor 150-et mutat, csak 135-el battyog...
Miért nem 121, vagy 153? Mi ez, ha nem önbíráskodás. Én kijelentem, hogy 30-cal szabad túllépni a korlátozást?
Egyébként itt nem pár másodpercnyi türelemről volt szó, hanem folyamatos feltartásról.(gecizésről).
Egyébként nem csak gyors autókat vezettem, volt, hogy Hilux-szal jártam, vagy tízezer kilométert, mégse tartottam fel senkit egy másodpercre sem, pedig attól a 120 már ajándék volt. Ha az ember folyamatosan követi az eseményeket, akkor előre tud tervezni, és ha látja, hogy gyorsabban jönnek mögötte, akkor vagy kicsit odalép, hogy belekezdhessen egy előzésbe, vagy elvesz a gázból, hogy a másik érjen előbb oda. Szinte SOHA nem kellett amiatt fékeznem, hogy másokat elengedjek. Már mások is hivatkoztak olyanra, hogy olyan gyorsan jött, hogy nem volt idő visszamenni. Ez egy balfaszság. Az autópályán nincsenek tűkanyarok, vagyis jól belátható előlre, és hátra is. Ha valaki csak ötpercenként pislant a tükörbe, persze érhetik meglepetések. Aki nem tudja állandóan figyelni a körülötte zajló eseményeket, az adja le a rendőrségen a jogosítványát. A sztrádán haladók közötti sebességkülönbség 99.9%-ban 60-on belüli. Aki erre egy egyirányú úton nem tud figyelni, az monnyon le! Az útkereszteződésből sem hajt ki senki a 60-al jövő orra elé.