:-)))))
Szelmalomharc az eletem!:-)))
Ez mar olyan szinten komolytalan dolog, hogy nem birom rohoges nelkul!!:-)))))))
Ilyenkor jut eszembe, hogy ez az index, es akkor megnyugszom!! Ezt itt mar millioszor kerdeztem, igy most mar nem is kerdem, csak kijelentem:
Ver komolyan vesztek mindent!!
Ez jo nektek??
Utalhattok, megvethettek, es mit ertek vele??
Ezt sosem fogom megerteni!:-)
Lassan harom oraja suletlensegekkel tomom ezt a topicot, es mindenki oda vissza anyaz velem!:-))
Es mi ennek a haszna??
Mert reszemrol, csak a jatek, mint a Monthy Python-ban a vitatkozo szoba!:-))
Tudom beteg vagyok, mert elvezem, ha az emberek megbotrankoznak gondolatvilagomon!:-))
De itt senki sem az akinek latszik!!
Ez egy szemelytelen forum, ahol azt csinalsz es ugy ahogy akarsz, mert nincs kovetkezmenye a valo vilagban!!!!!
Miert gondoljatok, hogy itt mindenki komolyan veszi amit csinal???
En barmit is irok az indexre az csak egy pillanatnyi elmellapot kinyilatkoztatasa!
Tisztaban vagyok azzal, mi a jo, mi a rossz, es mi a bunkosag, es mi az Birkanak lenni!!
Egyesek itt azt hiszik, hogy en sultbolond vagyok, es nem vagyok tisztaban a dolgokkal, errol megprobalnak megyozni, es ezzel sarokbaszoritani!
Ilyenkor en csak megvonom a vallam, de ez egyeseknek nem eleg, elegtetelt akarnak, a szambol akarjak hallani, hogy "IGAZAD VAN!"!
Erdemes egy olyan baromnak,a velemenyere varnotok, mint en?????
Udv.:B.korVette aki megint leirta magaban az indexet, mint a skizok menhelye:-)
Ui.: ne a rosszat keressetek, hanem legyetek szabadok, es ne foglalkozzatok a masikkal!!