gyrk Creative Commons License 2001.02.12 0 0 596
reszben bocsanatot kell kernem.
en ugy emlekeztem, hogy lukin 30 millat kert. ebbol az index beszamoloi alapjan annyi az igaz, hogy elhangzott a 30 millio, es elhangzott az is,
hogy lukin sokat kert.
lukin allaspontjat abban a bizonyos nyilvanos vitaban nem lehetett megismerni, mert tavol maradt az eszmecseretol.
a 30 M-rol szolo hireket igy nem lehetett vele megerosittetni.
a 30 M-n kivul minden mas korabbi allitasom fenntartom.

udv.
gyrk

ps.
Antal István (Trabant-közeli filmes és esztéta): , "ha Lukin 30 millió forintot kér felvételeiért, akkor azt tessék neki kifizetni, és ne akarjon ma senki az egykori underground-művészek tollaival ingyen ékeskedni."

Géczi Zoltán (pesti bölcsész, zenekritukus): "Lukin kerüli a kiadással kapcsolatos megegyezést, és irreálisan magas összeget kér felvételeiért, melyet anno maga sokszorosított és ingyenesen osztogatott."

Szőnyei Tamás (Magyar Narancs, zenekritikus): "A Narancs is megpróbálta kiadni a Trabant felvételeit mellékletként 1998-ban 20.000 példányban, s amikor már a tiszteletdíjat illetően is megszületett a megegyezés Lukinnal, Princz elkerült a Postabanktól, s a dolog anyagi része úgy változott, hogy kiadhattuk volna ugyan az anyagot szponzorok segítségével, de a magas tiszteletdíjra már nem futotta volna. Lukin ezt követően visszalépett."
forras: az Indez tudositasa errol a szarsagrol

ps2. az ott elhangzottakat termeszetesen lehet vitatni, de eleg sokan voltak ott pro es kontra is. ha mondjuk aljas ragalom lett volna, hogy a lukin sokat ker, akkor valaki azert csak felrakta volna a kezet, hogy de kerem itten ragalmaznak.


Előzmény: baman (594)