szalka Creative Commons License 2001.02.12 0 0 88
"Mert nem tudnád szétperelni a gyógyszergyártót, ha lehervad a férfiasságod ;))))))) "
Azert ez santit. Mert ugye minden nemzesi kerdesbe avatkozo gyogyszert csak orvosi ellenorzes mellett szedheto, legalabbis elvileg. Ezekutan a Viagra feketepiaca viragzik,magyarorszagon is annak ellenere, hogy mar nem egy egeszseges (marhogy testileg:-) ferfinak kellett orvoshoz fordulnia a kek csoda hulyesegbol, vagy bizonyitasi vagybol valo orvos nelkuli eszx nelkuli kiprobalasaert.
Sot, tobb esetben halaleset is elofordult(infarktus, mondjuk nem Mo-n) a marokszamra szedesebol (persze nem receptre vettek ok sem).

"Férfi fejjel gondolkodva, ez a szer olyan, mintha elvennéd a pici-mars egyetlen létértelmét (ez pszihológia, sokan nehezen dolgozzák ezt fel). Rémisztő. "
Valahogy bennem is ez a gondolat ebredt fel inkabb. Talan azert is, mert ugye ott van az ovszer, amit a mai napig utal a ferfiak tobbsege sot nem kis szazalek, aki hasznalni sem hajlando. Pedig az aztan nem piszkal bele a ferfi nemzo szerveibe, sot ugye nem is egy mai talalmany, hogy az ujdonsaga miatt odzkodjanak(hisz mar XVII. szazadbol is vannak rajzok, amiken ovszer lathato.) Jo tudom en azt, hogy idegen eszkoz stb, de egy jo lehetoseg(senkire nem karos). De itt van a pelda, hogy teljesen hipotetikusan felteve, hogyha mashogy esetleg lehetoseg nyilna, hogy a ferfiak atvallaljak a fogamzasgatlast, valahogy arra is elvetve akadt vallalkozo. Es ez meg csak az elmeletben valo kerdes, mert biztos, hogyha mar lesz akkor az elmeletben helyeslok kozul is csak kevesen fogjak tenyleg bevallalni. Valaki helybol elutasitotta, valaki kapasbol gyorsan visszavagta, azzal, hogy a nok ugyse mennek bele. Aztan voltak meg a "dehogy szednem, hisz impotens leszek tole", vagy ha nem akkor ugyis rohadt karos lesz es igy meg ugy. Aztan 1-1 olyan ferfi benyogte, ha nem karos akkor miert nem, ha allando partnere van, de a hozzaszolasbol kiderult, az nincs, ugyhogy konnyu volt igy allniuk a kerdeshez.
Mintha tenyleg bele lenne genetikailag kodolva a ferfiba, hogy a cel, hogy minnel tobb not es minnel tobbszor megtermekenyiteni :-))))

Előzmény: Onyx (86)