Kedves Péter.
Picivel bővebben.
„Most akkor miért mondott le?” Ettől, csak akkor cselekedett, volna jobbat, ha el sem vállalja!
Kb. 8 éve foglakozok mezőgazdasággal, azóta a kormányaik szinten tartsák agrár ágazatot. Szint a béka alkat van. Véleményem szerint, ami nem működött azt elég nehéz tönkre tenni, vagyis ami padló alatt volt és padlóra került az már előre lépés.
Tavaly kaptak a kistermelők hitelt, viszonylag egyszerűen.
Tsz-eket sajnálom? (de ők minket nem)
Kovács László által említett példátlan korrupció!
Baja Ferikét azért említetem meg, mivel körülötte is zajlott az élet. (és nem a dicső tettei végett)
„80 (??) évnek Torgyánhoz?” Semmi!
Korrupciót legjobb titkositani, 80 évre, ha nem derül ki nincs is! (Ha csak két élő ember nem igazolja)
MSZP kétharmados többséggel bele homorított, Tocsik, Stadler (?!?) Stadler mint aduász, nem jött be.
„Nagy Sándor egyébként visszadta. Már régen. Amikor megtudta, hogy VIP, még le is mondott err?l,
arról.”
(azért nem lett belöle Rózsa Sándor, elég hamar előbujt)
Lehet, hogy jobban jár, ha fel sem veszi. (ez úgy hiányzott neki, mint a sántáak, mikor átment a temetőn, és találkozott a szellemmel)
Szomorú, de a pártok választási programra végéről hiányzik a Vágó egyik műsorának a címe.
„Felesem Igaz”
Ahhoz képet, hogy minden választás után elmondhattam, hogy győztünk, nem vagyok túl vidám.
Kezdek aggódni, nehogy Csurka nyerjen.
Üdv.
Oszi