HACKETT Creative Commons License 2001.02.09 0 0 628
Andreonyálazzo!

Jól one elismerem - kicsit elragadtattam magam.Csakhogy nyomós okom vol arra, hogy így 'bekkattanjak'.Ugyanis ha azt mondod nekem, hogy a (614) hozzászólásod nem provokáció volt, akkor egyedül önmagdnak hazudsz.Mert poénnak ez qrva gyenge volt öregem.Te pontosan tudod azt, hogy az ilyen dolgoktól mászok leginkább a falra.

A mocskos hazugsággoktól!

A köpködőben 1000 és egy érvet sorakozattam fel, az már más kérdés, hogy én bármit írok, bármekkora részletességgel és bármekkora terjedelmben, mindíg ellenállásba ütközöm, tudniilik az én világképem merőben más mint bármelyik drukkerkocsmás törzsvendégé - itt azér' megjegyzeném Gabo & Mirrmurr nevét, akik azért "sejtenek valamit" a fociról (főleg Gabo aki talán még nálamnál is járotosabb egy két témában).Sajnálom hogy ilyen sötét buta embereknek kántáltam a számomra szent ANGOL FOCIról, mert most már tudom azt, hogy minden egyes billentyűleütésem elpocsékolt időnek bizonyult.Sajnálnom kéne azt is, hogy a sárga földig aláztam azokat az embereket akik radikálisn szembefordultak velem, merthát nem ők tehetnek arról, hogy "A mindenek feletti Magyarországon" - ezen a vegetatív plagizálós dumán röhögnöm kell - még egy valamire való bajnoki meccset sem lehet végignézni.
Persze nem ti tehettek erről sem.Nem is ez a probléma.A probléma az igényeitekkel van, merthát azok nektek vitán felül állóan nincsenek.

Nagyon szépen megkérlek arra, hogy máskor ne fáraszd le az agyam a Nemzeti Sport amúgy hitelt nem érdemlő firkálmányival, mert a felbosszantásomon kívül mást úgy sem érsz el vele, aztán abból újfent csak nyafizás lesz.Az'szem világosan fogalmaztam.

Kár volt hozzámvágnod a vitathatalanul csekély popularitásom tényét, mert ez engem még annyira sem érdekel mint a gennyes szar olasz labdrúgás.Sosem azt tartottam fontosnak hogy szertenek e vagy sem, hanem azt hogy kik és miért.

Majd valamikor nyitok egy új topicot ahol még durrantok egyet, aztán befejezem a felesleges vitázást a Drukkerkocsma csekély igényszintű törzsközönségével.

Pusszantom anyátok!

Előzmény: Andreoragazzo (627)