curvoisier Creative Commons License 2001.02.02 0 0 32
Laczy,
érdekes a beszámoló, az biztos. Megfontolandó ötlet a seprő törkölyre öntése. Én seprővel eddig egyszer próbálkoztam, most ott áll másfél liter egyelőre ~78 fokos párlat, amit még nem higítottam vissza, mert valami félelmet keltő vadságot éreztem illatában. Nem a primer illatban, hanem valahol egész mélyen. Szóval ha törköllyel keverjük, akkot lehet, hogy valamelyest megszelidül. Ámbár a jó kis törkölyt meg elronthatja. De ha te mondod, hogy fenséges volt, hát nincs okunk kételkedni ebben.
A lepárlókészség hűtőjének leírását nem egészen értettem. Pl. mi az a derítőszifon? És ha jól értem, ez egy zárt hűtőrendszer (ha egyszer hűt, aztán vissza kell hűljön...)? És hogyhogy spontán keringés? Ha van időd, részletezd kérlek ezt egy nehéz felfogásúnak...
Előzmény: L. W. (30)