Levike Creative Commons License 2001.02.02 0 0 17
Es azt sem tudom elfogadni, amikor azzal peldaloznak, hogy Alesi es Berger beleultek a vilagbajnok Benettonba, es sehol sem voltak azzal az autoval, amivel Schumi szarnyalt. Es lam, Schuamcher csodakat tett a Ferrarival.
Ferraris reszrol leirtam mit gondolok, Benetton reszrol pedig az a helyzet, hogy nem volt az olyan nagyon vilagbajnok auto 95ben, mint a Williams, csak Hill inkonzisztens teljesitmenyenek tudhato be Schumi sikere. Nem mondom, klasszisul ment Schumacher, hisz klasszis pilota, de csodat o sem tudott tenni. Lathatoan lassabb volt egesz evben, mint a Williamsek...me g tudta ragadni a kinalkozo alkalmakat, es egesz evben egyenletesen ment, de ennyi.
Raadasul ment vele a fel Benetton a Ferrarihoz...tehat Alesiek beleultek egy amugy sem tul jo autoba, amit tovabbfejleszteni a szetesett kapkodo Benetton team gyakorlatilag nem volt kepes, de meg a megszokott szinvonalon mukodtetni es beallitani sem. Alairom, Alesi nem egy teszpilotakiraly, es emiatt valoszinuleg sohasem lenne olyan sikeres, de ketlem, hogy azonos autobna lassabb lenne, mint Schumacher...ugyanakkor a vezetesi stilusuk eg es fold. Alesiet imadom....amikor az ember autoversenyzesrol almodik, mindig olyan kepek lebegnek a szeme elott, mint amiket Alesi produkal, amikor osszejonnek a dolgok....Schumacher ellenben teljesen hidegen hagy, es kozel sem olyan muvesz, mint Alesi...szogletesen, darabosan, arrogansan vezet, az elozeseiben nincs semmi kecsesseg, semmi baj, semmi verlazitoan szemtelen...csak nyers agresszivitas, mindenkin keresztulgazolo tortetes, es darabossag...megkockaztatom, eleteben nem elozott meg olyat, mint Hakkinen Spa-ban....

udv
Levi

Előzmény: gstyle (16)