gyrk Creative Commons License 2001.02.02 0 0 574
"kemény szavak igy névtelenül...
:( "

jaja, ez egy ilyen mufaj. egyebkent te is nevtelenul irod, amit irsz :)

a mehes marietta idezetet nem ertem. ki eroszakol meg itt kit? mirol beszelunk?

vegyuk mar eszre, hogy itt csak annyi a kulonbseg, hogy ami ezelott 15 evvel kazettak utjan terjedt, az most a neten terjed. ingyen es bermentve.
ha a bahia felrakja a honlapjara, akkor onnal le lehet tiltani, mert az reklam a bahianak, es a T. jogtulajdonosok - nemtom egyebkent ez az egesz cucc be van-e jelentve az Artisjus nevu gengszterbandanal vagy sem - letilthajtak, vagy mondhatjak azt, hogy a bahia fizessen az oldal reklambevetelei alapjan percentet. (lukin gabor kapna kb. evi 3 forintot.)
az ingyenes egymas kozotti csereberet nem tilthatjak meg.
a zene szabad AKAR lenni. ebben senki nem gatolhatja meg. se felfuvalkodott allitolagos zeneszerzok, se magukat szerzoi jogvedo hivatalnak kikialto, penzeket gyanus elvek alapjan gyanus modon szetoszto, raadasul sajat szabalyaikat sem betarto gengszterek.
a problema nyilvan etikai. mert ker valaki hirtelen penzt azert, amiert 20 evig nem kert penzt?
mit kinal cserebe ezert a penzert? ugyanazt, amit eddig ingyen megkaptal. mondom. ha kell a zsozso - mar az a keves is, ami ebbol bejohet nekik -, akkor menjenek studioba, vegyek fel rendesen, aztan aruljak. (persze akkor meg jol jonne a bahia mi?)
egyebkent az is elegge fals allaspont, amit a vig mihaly az indez vitaban mondott, hogy megsertettek a lukin szemelyisegi jogait.
o amikor a csokkiralyt meg a taskaradiot jatssza, akkor kinek fizet jogdijat?

udv
gyrk

Előzmény: MGperY (573)