Faxni Creative Commons License 2001.02.01 0 0 17
Lányok, azért ccsa-tól még távol van, az nagyon eldurvult.
De mommynak tényleg gondja van szvsz és még nem késő, elég ifjú még az a gyermek.
Mommy, amikor így 20 perc után elunja a nézelődést, akkor mit csinálsz? Ugye ő rázendít és te? Felveszed? Vagy megpróbálod másképp szórakoztatni? Ha mondjuk csinálsz valamit és ott van melletted, akkor gondolom beszélsz hozzá közben. Velem az is előfordult, hogy úgy mosogattam, hogy közben ugrándoztam meg táncoltam meg énekeltem. Kétszer annyi ideig tartott, de végigröhögte az egészet, pedig sírásnak indult. Volt, hogy túlüvöltöttem, jól meglepődött és elhallgatott.
Ha valamit akar, vagy nem akar és jön a bömbi, el kell terelni a figyelmét, a kérdés, hogyan, mivel.
Az éjszakai felébredéseket is fokozatosan kell/lehet szerintem beszüntetni, mondjuk felkelsz hozzá, odamész, felveszed, de mindig picivel hamarabb teszed le, bár ott maradsz, énekelsz pl. vagy beszélsz, simized a hasát (azt szeretik) amíg el nem alszik. Valahogy muszáj, mert ha nem alszik eleget éjjel, az nem jó neki, ha meg nappal pótolja be, az sem az igazi.
Van kis éjjeli lámpa a szobájában?

Én igazából nem szeretek veszekedni (senki, ti sem), viszont Ágnes topicját sem akarom teleírni, szóval azért maradnék itt, vagy előbb írjak valamit amin veszekedni lehet:::))))))

Faxni