gyrk Creative Commons License 2001.01.31 0 0 572
a lukin gabor az egy hulye paraszt. ahelyett, hogy orulne neki, hogy valaki meg 20 ev utan kivancsi a cuccaira. mit gondol az magarol, hogy o szarta a vilagegyetemet?
egyebkent szerintem egy jo ugyved kacagva bebizonyitana a birosag elott, hogy a lukin gabor akkor mondott le a jogdijairol, amikor a felveteleket elkezdte ingyen terjeszteni a haverok - kb. fel budapest - koreben. utolag marpedig jogdijat kovetelni nem lehet. szegeny hujenek annyi a szerencseje - vagy a szerencsetlensege - hogy most nem kazettakon terjed a cucc, hanem a neten keresztul es igy nyilvanossa valt.
elegge rohejes dolog 30 millio forintot kerni jogdijkent, kene mar neki egy kicsit legalabb fejszamolni. ven fejjel a fiatalkori "botlasokert" lovet kerni igencsak tisztessegtelen dolog. ahelyett, hogy nosztalgiazna a budos, meg van pofaja penzt kerni?
uljenek le ujra egy rendes studioban, oszt nyomjak fel megint a szamokat, ha a lere hajtanak, akkor ne csak a foszladozo legendat kinaljak erte cserebe, hanem minoseget, szoljon rendesen az a cd. aztan meg kapjanak olyan szerzodest, hogy eladott peldanyszam alapjan fizetik oket, nem pedig nagy a pofatok elv alapjan.
na, jol kiduhongtem magam
udv
gyrk
ps: 1985-ben a raday klubban jol megkopkodtek volna sorrel a lukint, ha azt mondja, hogy 15 ev mulva ennyira pofatlan lesz.
Előzmény: feherlofia (562)