Hali Nagymester!
Rettegek? Nem ismerem be? És mitől? Ja, rettegek tőled mester, mer' olyan rettenetesen okos vagy. De minek kellene ezt közhírré tenni, ha mégcsak nem is kérdezték?
Egyre jobb vagy apa. Vazze, olyan vagy nekünk, mint egy villanykörte - ha nem okosítanál itt a sugárzó bölcsességeiddel, állandóan elbotlanánk a sötétben. És má' lélekbúvárkodsz is - ezt teccik. Meg a nagy arcod is imponál nekem, és ez most nem irónia. T'od, ahhoz má' tényleg bátorság kell, hogy valaki kijelentse magáról, hogy "alapjában véve csak okos dolgokat mondok", ezért tisztellek is.
T'od mit, szeretnék találkozni veled élőben, és ezt most halál komolyan mondom. Meg annak is veszettül örülnék, hogy ha ezentúl nem csak aranyköpésekkel, hanem néhány kifejtett aranygondolattal is növelnéd topikunk szabadpiaci értékét.
Ja igen: Kiszámítható vagyok, befolyásolható(bár annak örülnék, ha szépen kielemeznéd nekem miben változott meg a véleményem azóta, amióta Mansont gyakrabban hallgatok, jó?), félek mint állat, meg ostobaságokat beszélek - ellentétben veled. Elismerem papa, és büszke is vagyok rá, tudod?
T'od, én abban hiszek, hogy bármekkora ostobaságból lehet még egyszer bölcsesség is, ha elég erős ember képviseli.
Vagy ahogy Betlehem tábornok mondja: "Az igazság kikényszeríthető"
Érted?
SS Rabe