Zool Creative Commons License 2001.01.27 0 0 9
Tisztelt Szerkesztész Urak!

Szerintem ha5 kollegával együtt örvendeznénk, ha legalább válaszra méltatnának minket. Nem szeretnék kiabálni, vagy levelekkel elárasztani minden létező levelesládát a Tisztelt Szerkesztőségben, egyszerűen szeretném, ha idefigyelnének arra, amit abba a fórumba írtam vala, ami azért van, hogy önök figyeljenek rá. Ha tetszenek érteni.

Korábban olvastam, hogy milyen indokkal utasítottak el hasonszőrű kéréseket, azaz hogy majd ha megy a téma... Az emberek nem is tudnak róla, ha megy egy ilyen téma. Az általam korábban említett mobiltelefon témakörben él néhány topic, de vszinüleg méginkább lenne ott élet, ha nem a Tasztal több tízezer politikai, gazdasági, közéleti témája közt kellene megbujnia, hanem mondjuk egy Hardware, Tech, vagy ilyesmi fórumban volna, az Autó-motor, Windows, vagy Linux fórumokhoz hasonlóan néhány száz topic között.

Nem tudom, miért kell ilyen figyelmetlen baromságokkal elszúrni a lehetőséget, hogy még több ember jöjjön az Indexre még több témakörrel foglalkozni. Magukkal szúrnak ki, mert én maximum nem itt tárgyalom meg az ilyen típusú témáimat, hanem egy másik lapon. Asszem ennyi. Ha nem értik, miről írok, az a maguk baja, de legalább válaszoljanak annyit, hogy nem értik, mit akarunk mi itt.

KÖszönettel: Zool

P.S. ha5nx ne add fel!