frankw Creative Commons License 2001.01.26 0 0 63
Kinga barátját én is nagyon irigylem, nemcsak a leírt élmény miatt, hanem azért is, mert alighanem nem tévedek nagyot, ha azt gondolom, hogy egy ilyen bátor lánnyal igen jó lehet a szex.

Én is szeretem a feszíto érzést, bár ruhában még sosem eresztettem el. Próbáltatok már "tele állapotban" lépcson sarokra lépve lemenni (nem kihasználva a lábfej adta természetes rugózást, kvázi ledöcögni) úgy, hogy közben nem szorítotok akaratlagosan (tehát pusztán a záróizom természetes ellenállására hagyatkozva) ?
Igen érdekes érzés, ahogy a záróizmot próbálja nyitogatni a gravitációtól meglendülo víz, nálam mindig komoly erekcióval jár, csak ne jöjjön senki szembe.
Másik gyakorlat: szintén tele hólyaggal a WC-n nagydolgot elvégezni, de mindezt a vizelet megtartásával, kézi elszorítás alkalmazása nélkül. Nem egyszeru, ha tényleg már nagyon kell...
Egyébként a literszám történo folyadékfogyasztás és az ido megspórolására én kipróbáltam a zuhanyt. A rózsa lecsavarása után a húgycsövön keresztül feltöltodni vízzel az egyik legérdekesebb érzés, de nem könnyu a záróizmot annyira ellazítani, hogy beengedje a vizet (meleg vízzel könnyebb), sok ido kell hozzá.

Előzmény: Kinga22 (48)