lufi Creative Commons License 1999.02.10 0 0 230
Kedves Dcsabas Ha egy nő képes hűtlenségre valaki olyannal szemben, akivel belevágott valamibe, és aki őhozzá hű maradt, az a nő hűtlen természetű, és a továbbiakban nem is érdemes vele semmi komoly dologba vágni. Ok, de ezzel vege, semmi magunka melyedes (like: miert tette meg ezt velem, mit nem kapott meg tolem, stb?) Benne tehat csalodtunk. Mivel
1) egyutt vagtunk bele valamibe
2) + huek is voltunk hozza,
ezzel mindent megtettunk, amire szukseg lehet?
Egy baratomat egyszer fiatal kezdo harcos koraban egyszer testileg megcsalta a batarnoje, amit kisvartatva be is vallott, hogy jol megbeszelejek, es okuljanak belole. A baratom belement, egyuttmukodest szinlelt, de ezt csak arra hasznalta, hogy minden reszletet megismerjen a hutlenkedes zaftos jeleneteibol...es egy ponton robbant a bomba, felpofozta a not,( aki a megdobbenestol meg a pofonoktol majdnem elajult. A duh akkora volt, hogy a pofonok tul nagyra sikerultek allitolag...de ez nem lenyeg). Azonnali szakitas, siras rivas minden oldalrol, nem folytatom. De a baratom magaba mellyedt, s birt talalni ott egy ket problemat, amire addig nem figyelt...es fokozatosan rajott, hogy a vilag komplexebb, mint hitte... Azota fasza gyerek, legalabbis elhagyni nem nagyon akarjak. Inkabb az a baja, o hogy szabaduljon, amikor jon a szabadulhatneka.. Most inkabb az allando szabadulhatnekaval kuszkodik...Ertesz engem?
Persze lehet, hogy tenyleg egy egyszeru szemet a hutlenkedo, de azzal se ertek egyet, hogy csak a husegunk 100%-os erkolcsi jogokkal ruhaz fol ra, hogy magunkhoz lancoljunk valakit.Egyeb teljesitmenyekre (kunsztokra) is kepesek reagalni az embertarsaink, tortenetesen akkor is, ha a mi parunkrol van szo.
Ja, es az" igazan nagy dolgokra csak huseges emberek kepesek" gondolatoddal se birok 100%-ig azonosulni...
Előzmény: DcsabaS_ (227)