spacemantra Creative Commons License 2001.01.25 0 0 236

John0,

nem tudok pontosan valaszolni, mert nem teljesen tudom hogy van, hulyeseget nem akarok irni, de kb. olyasmi a dolog hogy berelnek "ugynokoket" , akik hazalnak, es adjak el a cuccot, konkretan pl. net szolgaltatok, telefontarsasagokkal talalkoztam akik ezt csinaljak.. nem eltem kint, de aki elt kint, vagy volt kint, tudja mirol beszelek.. olyan szinten lustak ott az emberek, hogy mar a gepuket se kapcsoljak be a vasarlashoz, ezert kimegy hozzajuk az ember, es hozza amit kernek, kb.. de ez teljesen mas mint nalunk, teljesen mas helyzet, itthon ilyen nincsen.. legalabbis nem jellemzo, en pl. soha nem talalkoztam ilyennel.

azt hiszem hogy itt is errol van szo.. folberelnek embereket akik hazalnak, de asszem ez inkabb Direct Selling, vagy Direkt Marketing, ahol nem az uj emberek toborzasan van a hangsuly hanem a kozvetlen eladason.

persze lehet hogy hulyeseg amit irok, de kint ugyanugy talalkozol pl. IBM-es "ugynokkel" (en nem nagyon szeretem ezt a szot ez ilyen porszivo ugynok feeling) szal kint ugyanugy megvan az emlitett cegeknek az agentjei, mint itthon teszemazt az Amway-nek vagy az Oriflame-nek.

space

Előzmény: John Zero (232)