hmsoft Creative Commons License 2001.01.25 0 0 23746
RadiX,

"Marmint a törvenyes kereteken belul, ugye?"

Nézd, a törvény az egy relatív dolog. Általában - bizonyos fáziskéséssel - egy adott társadalom állapotát-viszonyrendszerét rögzíti, úgy-ahogy. Ha azok az állapotok megkövetelik, hogy a Nemzeti Gárda lője halomra a gyárudvaron a tömeget, akkor az lesz benne rögzítve. (Más kérdés, hogy az általános kedélyek megnyugtatása érdekében milyen MÓDON.)

"Te ugye hibneralva voltal az utobbi 90-100 evben?"

Ezt hogy érted? Mármint, az utóbbi 90-100 évben a munkavállalóknak megszülettek az érdekeik, aztán az érdekképviseleti szervezeteik?
...aztán ebből az egyik térségben megszületett a földalatti kommunista mozgalom, nevezd, ahogy akarod, a másik térségben meg inkább a bevételek növelésével foglalkoztak, és ott pontosan ezért, jól megfért egymással az érdekképviselet, meg a tulajdonos. Szerintem a lényeg az, hogy ahol nincs bevétel, ott sz@pás van, ahol van bevétel, ott lehet nagyon demokratának is lenni. Úgyhogy nem én voltam hibernálva 90-100, de ebből különösen az utóbbi 50 évben, hanem kedves kis kelet-közép-balkánunk. Magyarán most lehet onnan folytatni. Lehet öt év per év sebességgel is folytatni, és lehet újból hibernálódni. Meglátjuk. Ebből a vasútra annyi tartozik, hogy szerves része országunknak, egészen addig, amíg szükség van rá.

hm

Előzmény: RadiX (23736)