H.I.M. Creative Commons License 2001.01.24 0 0 18
Sziasztok!
Hadd világítsak rá némi összefüggésekre.
Érdekes módon épp most szünteti meg a matáv a mindenkinek csomagot, mikoris beindult két ingyenesen szolgáltató cég is.Nem furcsa?
Rájöttek, hogy nekik nem nagyon fog babér teremni a netpiacon (legalábbis a modemes előfizetések terén)Erre mit csinálnak?Szépen betesznek a modemes netezőknek:((Gondolom ugrászerüen nőtt a mindenkinek csomag előfizetői köre amióta megy a Kiwwi meg a Freestart.Ezzel a lépéssel ugyanis elsősorban ezeknek az embereknek tett be.Vagyis azoknak akik nem tudnak 10 ezreket áldozni havonta netezésre.
Ez már nekik nem volt buli mert amit nyertek az új előfizetőkön (mindenkinek csomag) azt bukták is a matávnetes lemondott előfizetéseken.
Így azt mondták:Jól kib****unk a néppel.Csökkeni fog az ingyenes net használóinak száma, ezáltal maguk a cégek is rosszabb helyzetbe kerülnek, rossz esetben be is fuccsolnak.
A Matávnet pedig elfogja tudni adni a drágább kábeles előfizetéseit, hiszen nem fogja megérni modemen keresztül netezni!

Mocskos szemét matáv!!!
Nem tudom mit lehetne csinálni, de ezt nem kéne tűrnie az internetes társadalomnak!!!!!!!
Valahogy kikéne velük b***ni!Meghackelni őket, tönkrevágni az egész szart, hogy fulladjanak meg a saját mocskukba!!!

ha valakinek ötlete van akkor szóljon!!!:)
Biztos el lehetne indítani valami kampányt ellenük.És valószinűleg az ilyen oldalak mint pl az Index is támogatná ezt, hiszen ők is bukják ezáltal a látogatottságot!