Left To Decay Creative Commons License 2001.01.24 0 0 262
Raven

...meghoztam a tápot

Szándékosan nem mondtál moslékot, mi? :))))) Hehe.Egyébként ki az a coca?

Erre a kérdésre ne várj választ. Így akarom, és kész!

Na ugye.Ösztönlény.

Jaj, csak azt ne mondd, hogy te meg akarod tagadni az ösztöneidet.

Szeretném.De az alantas állat bennem nem engedi :)).

Amit a gépekről habratyolsz, azzal sem értek
egyet. Egyrészt az élet hozta létre őket, másrészt meg az élet maga mindig is sokkal erősebb volt, és lesz is, mint
bármely gép amelyet teremtett. Az életet nem fogja tudni elpusztítani az ember sosem, legfeljebb önmagát.

Honnan gondolod hogy habratyolok? Annyira biztos vagy benne hogy nincs/nem lesz igazam?
Az élet hozta őket létre?? Mi a lófasz az az élet?? Kémia, fizika...mechanikus dolgok, ne viccelj...
Erősebb mint a gép...na mintha Britneyt hallanám, ez már nyálas szöveg.De lehet hogy igazad van, nem kritizálok csak megállapítom...A gépet inkább fejlődésnek tekinteném, úgy ahogy az egysejtűekbül kialakult egy olyan komplex szerkezet mint pl. egy patkány, úgy alakul ki az emberből egy szintén mechanikára alapuló gép.Azzal a különbséggel hogy itt már nem biológia hanem valami magasabb esszencia játszik közre.

Éljen a Föld! Éljen a hús! Éljen az élet! Ezeket mondom én.

Haha.A Föld.Igen uram, ez a kis porszem a levesben.Ez a lényeg?? Nem tudom.Már megírtam egy másik topicban, szvsz a Föld egy amolyan védő burok volt amely életet adott a gépeknek, aztán mivel kötelességét beteljesítette, szépen meghal.

Teljes szélességében feltárult előtted a közöttünk elterülő feneketlen szakadék.

Juhé...

Pokol?:)) Most akkor tetszik, vagy sem? Válaszolj már érthetően!

Puff.Erről van szó barátom.Ez a sémázás, ez a skatulyázás amit valszeg militarizmusod termelt.Igen vagy nem,más nincs szerinted.Manson rossz a világnak, el kell pusztítani, csak komcsik vannak és fasiszták, árja meg proli,szabadok és ...Na, érted mire gondolok.
Az emberi lélek sokkal bonyolultabb program, és nem lehet redukálni nullákra meg egyesekre, habár azokból épül fel.

Nekem tetszik ez az élet mert más életet nem ismerek.örülök hogy élek mert ha nem élnék akkor úgyis mindegy lenne, és ha már itt vagyok akkor próbálom a legjobbat kihozni belőle..Viszont felfogom azt hogy lehetne jobb is SZÁMOMRA.És ezért SZÁMOMRA pokol ez a hely mert engem lefog, akadályoz.És nem tudom azt mondani hogy igen vagy nem mert nem vagyok fekete-fehér.

Neked egy olyan világ kell, ahol nincs szenvedés, sem felelősség vagy következmény, ugye?.

Persze.Ahol lehet load-olni ha elbasztál valamit, ahol lehet save-elni ha tetszik valami.
F8-cal akarok megszünni.

Ez meglehetősen hasonlít a
mennyországhoz, nemde?

Milyen mennyországhoz, könyörgöm...Rajzold ám le nekem azt a mennyországot mert én nem tudom elképzelni sehogysem.Csaknem a vallási otrombaságra gondolsz??
Ha arra gondolsz hogy az a mennyország ahol az illető egyén kiteljesül és minden az ő akarata szerint működik, akkor a válaszom: IGEN.

Talán még hallelujáznál is Mansonnak.

Símán...ha beteljesítené az álmomat.

..örülök, hogy van, mert megtestesít mindent amit gyűlölök.

Na ugye.Neked ez kell.Te vagy a fekete,ő a fehér.Vagy fordítva.Muszály neked valahova tartozni.

Előzmény: Ravenblack (260)