Ral Lee Creative Commons License 2001.01.24 0 0 264
Ez így igaz!

Én pl. háromszor utaztam Gyorbe Pestrol három évvel ezelott a Philipshez interjúra. Ezek után sem méltattak válaszra. Mondjuk nem is baj, mert nagyon eroltetett yuppie-stílus játszottak meg az ottani seggázok, akik "vallattak". Az Audi sem válaszolt (pedig oda állítólag minden "hülyét" felvesznek, én meg már a személyi adataimnál, az adatlapnál "megbuktam"). Csak egy év (!!!) múltán írtak valami formális cetlit, de csak azért, mert rászólt a "nagyon elfoglalt" csajra egy ott dolgozó haverom. Mondjuk akkor már teljesen poénra vettük a dolgot (szerintem ok is).

Ja, azt nehogy elhiggyétek, hogy azért nem válaszolnak, mert annyira elfoglaltak! Hiszen csak borítékok címzésérol, és formális levelek kinyomtatásáról van szó!

Amúgy az a leggázabb ebben, hogy átlag huszas-harmincas seggfejek szakértelem, tapasztalat és ami a legfontosabb, emberek kezelési képessége nélkül benyalják magukat vezeto pozíciókba és hatalmat kapnak. Pont olyanok, mint a nagyokos fiatal rendorök, akik élvezik, ha megbüntetnek a semmiért!

Előzmény: flapy (262)