tcaoe Creative Commons License 2001.01.22 0 0 topiknyitó
Mint tobben tudjatok Karacsony elott karamboloztam. Az autom totalkaros lett, a helyszinre rendort hivtam, aki a masik fel egyertelmu felelosseget allapitotta meg, errol nekem igazolast adott. A karfelvetel Dec. 28-an megtortent, mar az is megerne egy miset, hogy az adott osszegert hol lehet az enyemhez hasonlo autot kapni hasonlo allapotban, es felszereltsegben, mert a lakohelyem 150 km-es korzeteben nem. A felteteles mod pedig kulonosen indokolt, ugyanis az AB Aegon alt. biztosito a mai napig huzza az idot. A karszakerto Januar 3.-an kuldte el nekik a velemenyet. Azota a biztosito semmit sem tett, csak kuldott a kart okozonak valamit, hogy elismeri-e a felelosseget. Amire az, mivel esetleg olvasni sem tud, nem valaszolt a mai napig. Kerdesemre a javaslat az volt, hogy menjek el, es kerjem el tole. Mondtam nekik, hogy bemegyek, ha velem jonnek. Egyebirant a feleosseget a rendor mar megallapitotta, tehat mindegy, hogy o elsmeri-e. Erre a valasz az volt, hogy majd rovidesen ertesitenek. Ez volt egy hete. Tehat az AB Aegon biztositorol azt kell megallapitanom, hogy szoszego, ronda brigad, aki semmibe veszi a becsuletes autos erdekeit. Ez az idohuzas ertelmetlen es raadasul serto is. Miert fizetem immar 9 eve a kulonbozo biztositasokat kulonbozo jarmuveimre, mindeddig egyetlen baleset okozasa nelkul, ha nem szamithatok arra, hogy ugyemet korrektul, gyorsan rendezik, ha en kerulok bajba? Kihez lehet ilyenkor fordulni? A hab a tortan: ha felhivom a biztositot, nem jelez foglaltat, hanem a varakoztatas alatt a sajat reklamjat hallgattatja velem...