Tudom ez a velemenyed pesti utca,nem fogok harcolni hogy megvaltoztasd.Most is eppen ezt tetted.
En NEM KRITIZALTAM szegeny Jimmyt (miert is tettem volna) en MINOSITETTEM. A primitiv szo sem mindig peiorativ (lekicsinylo),csak azok szamara akik egy dimenzioban hasznaljak..
A primitiv szo forditasa (de megtalalhatod angolul is ) = egyszeru ,elsoalkalmu,a primabol jon ami elsot jelent.Azt jelenti a mi esetunkben hogy a muveszete abbol alt hogy egyszeru modon ervenyesitette ,nem a muveltseget,nem az eleteben megdolgozott tulajdonsagait hanem azt a szuletet (primer) tulajdonsagat hogy negy oktavon at tudott enekelni.Ez szep es az embereket elbuvoilo truzlajdonsag ,csak eppen nem kellett erte megdolgozni.De igy is meg van persze a helye.
Ha hallottal Rola akkor tudod hogy Sinkovics egyike a legnagyobb szineszeknek volt ide pedig meglevo tehetseget (eddig egyenlo a Jimmyeval is )kultivalta,fejlesztette.Ugyancsak O volt az aki 1956 oktoberebe kialt a petofi szobor talapzatara es elszavalta a Talpra magyart.Utana bortonbe ult .Munkajaval amit a tehetsege is parositott hazafiasagaval es muveltsegevel megvalasztottak a 11 nemzetmuvesze kozze.Ez az ember halt meg egyidoben Jimmyvel.Ami persze engem nem a Jimmy leertekelesere kesztetett hanem csak az uralkodo mentalitas ecsetelesere hogy egy primitiv tehetsegel biro ember (ketsegtelenul nepszeru es rendes ember) tobb figyelmet kapott ugynabban a heklyzetben mint Sinkovics.Ennyi.
Na mar most ez nem jelenti azt hogy valakit itt ha ellenkezo velemenyen van velem ugy akarok meggyozni hogy lepocskondiazom.Inkabb kell ilyenkor is ervekel harcolni ha harcolni akarsz.Vagy kijelented nem vagy vele egy velemenyen.punktum.De hogy az olyanokat akik ugy irnak ahogy Te nem szereted ki kellene tiltani,piszkos,mocskos,szegyentelen stb.haaat az nem valami" comme il faut ".
Es mert tovabb insinualsz itt erre mar nekem nem is kell valaszolni.Megirtam hogy hozzaszolasaid gazdagitjak a topicokat.Csak ezt a elfolytott neha kibugyano agreszivitasodat a maskepgondolkodoval szemben lehetne felejteni..