Sziasztok!
A gratulációk köszi szépen mindenkinek!
Azért nem szóltam, mert nem voltam biztos az adásbakerülés időpontjával kapcs. (A forgatás még karácsony előtt volt)
A 800 rugó (ami nettó 512, mert levonnak adót belőle) nem gitárra fog elmenni, mert aktívan, zenekerban nem játszom már. Az éneklés sokkal jobban tetszik: kevés igazán jó van itthon (magamat persze nem tartom annak, de mindenképpen könnyebb a verseny, mint gitárosként szembeszállni azzal a kb 10 ezer emberrel, aki játszva lepipál a 8 évi napi 2-3 néha 6 órás gyakorlásom után)
Imádom a gitárt, és mindent, ami kapcsolatos vele...de alapvetően a zenét szeretem, és talán énekesként többet tehetek érte! A Mezey egyébként egyből felhívott és megpróbált eladni nekem egy VOX-ot:)))
A Laney fejet emiatt nem adom el, ha kapnék is érte mondjuk nagy mázlival 60-at, akkor is ennyit megér nekem is, hátha egyszer elkezdet ismét játszani...
A DOD VGS50-ről: mint írta Deepfreeze barátom: eladtam neki, és nem is járt vele rosszul. Meleg hang, az biztos, bizonyos szinten sokoldalú is. De az effekt része engedhetne több paramétert piszkálni, számomra túl egyszerűre sikerült pl a kompresszor, vagy a reverb.
Az etalon számomra pl az ART SGX 2000, de jelenleg nincs semmi effektem, csak egy gitár (pickupok nélkül) meg a Laney fej.
A zsozsó talán a lagzira megy, meg a kocsimra, ilyesmi.
pele barátom írása kapcsán felmerült éles ellentétek miatt maradtam tovább távol, azonban bevallom: sok pontban igaza van. Olyan szinten egészíteném ki, hogy nyilván építően gondolta: ha magukra ismernek azok, akik ellen szólt, esetleg elgondolkodhatnak, és változhatnak nagyon pozitív irányban. A ZENE létezik, szeretni kell, játszani kell, alá kell vetned magad, és ha nem így gondolod, sose lesz semmi közöd hozzá az ég világon. Ez persze nem baj, de akkor ne is tituláld magad zenésznek.
Na abbahagyom, még mielőtt megbántanék valakit. Az egyetlen célom, hogy itthon ebben a kis országban, ahol rengeteg nagyon tehetséges zenész él, legyen végre igényes zenei élet, ne csak elfolytott próbálkozások. Várom a magyar zenekarok felemelkedését, ami nem a nyugat majmolásából, hanem kreatív egyéni ötletekből áll.
A fórum olvasói, hozzászólói közt biztosan vannak néhányan, akik nagyon sokat tesznek ezért, hát sikerüljön is: egy malomban őrlünk, srácok! Egymást felemelni kéne, segíteni, nem veszekedni, mint sokszor itt a fórumban!!!