tomci Creative Commons License 2001.01.17 0 0 1117
Pele:
Asszem lezárhatjuk már a témát, csak én azóta még nem szóltam, ezért. Sz'al én remekül szórakoztam az ironizálásodon, bár valamelyest télleg félreérthető volt.
Egyébként egyszer ha ráérsz, mesélj már még a POD-ról - persze csak ha a többieket is érdekli. :o))
(Pl. a honlapodon található zenéket azzal vetted fel? - még nem hallgattam meg, csak láttam.)

Az egykori árkádiás Szűcs Norbi mit csinál most? Még sose hallottam, de anno olvastam róla.

Exile
Nekem egyszer volt. Tetszett a hangja asszem, de úgy emlékszem drága volt és nem tartott ki sokáig.

Jaque
Köszi. Majd utána nézek.

Rocker
Ez a téma tök jó ötlet. Szal én szerintem még mindig majdnem a kezdő kategóriába tartozom, pedig már jó néhány éve odavagyok a gitárért. Cuccsztori:
1. Orfeus akusztikus
2. 1972-es Höfner (nem elírás, nem Hohner!) sajnos a test repedt volt, hosszú évek alatt én gyártottam hozzá testet, szerelvényeket. ebben a formájában ma is meg van, de rendbe kéne kapni a nyakat is, mert így már nem használható.
3. GTX strato kópia
4. Marshall MS-2 zseberőlködő
5. Egy piros színű gitár. Leginkább a PRS-ekre hasonlított. A márkára nem emlékszem, két dupla hangszedő, nontremolós, átmenőnyakas. Jól szólt. Gerendás péter vette meg. Egyébként a Korg szalonban vettem a pozsonyi utcában. Jól átvertek mert a mocsok eladó azt mondta, Medgyesi csinálta, én meg naiv kezdő elhittem. Mentem vele Medgyesihez, hogy "ugye ismerős?", mire közölte, hogy sose látta. :o(((((( Később kiderült, hogy a Vintage '52-s srácé volt.
6. Shadow - Fekete színben, Schaller Floyd Rose, HB-S-S, erősen lepusztult állapotban. Darabokra szedve ma is megvan.
7. Ibanez RG570 - ma is ezt használom.
8. Korg AX30G - most sztyepp a boldog tulaj.
9. Hughes & Kettner Edition1
10. Mariana western

Hű, szép kis lista lett. No de biztos más is csinálta a csereberét, keresve a neki való hangszert. Ha lenne pénzem, én is csinálnám tovább is. No, ki jön?