Jaque Brizar Creative Commons License 2001.01.17 0 0 1114
Nagyon nagy közhely már ez a hakni téma, de
ha a kezdeteknél tartunk:

Nekem a legelso gitáromat, ami még akusztikus volt, a bátyámmal erositettük ki: nem volt mikrofon, igy egy TV-bol kiszerelt hangszóró lett a mike, azt ragasztottuk a hátlapra. :))) király hangja volt, majd megorültem, hogy én szólok a magnóból...

aztán vettem egy GTX nevu strat másolatot ( a fej Jacksonra emlékeztetett), és hozzá egy 5wattos erolködot, amin overdrive is volt. Beletettem jó pár hangot a motyóba. (használt cuccok voltak)

késobb a próbák nagyobb erosítot igényeltek, vettem egy MEAZZI nevu fejet 60watt, és egy ládát.
Kezdoknek ajánlom ezt az erosítot: küllemre drabális, elöl krómozott fogóval, ráadásul 2 bemenete van külön potikkal: vol, bass, mid, tre.
A láda home-made volt, 2 db 12"-os hangszóróval.
Meglepoen tisztán szólt, eros mélyek is voltak, nem akarok nagyot mondani, de felvette a versenyt az akkori másik gitáros 80wattos Hughes&Kettner combóval, tudom, tudom, persze nem ugyan az a ketto... :)

aztán gitár-vágyaim támadtak, sikerült vennem egy Fender Usa Strat-ot, végül nagy nehezen egy Marshall VS100H fejet a 140w-os ládával.

na most Ti jöttök.

JB