CaMeL Creative Commons License 2001.01.16 0 0 30
Marcus Aurelius,
hol is kezdjem... nem lattam a klippet. :)
OK, elmondtad a velemenyed a zenejerol "minimális igényszintű és nulla művészeti értékű produkció" ez igy rendben is lenne. Izlesek es pofonok, nem tetszik es kesz.
Viszont ez a szavaztatas fizetett emberekkel, kozizles rombolasa, kicsit mar osszeeskuves elmelet szeru. :) Az a sok ertekes produkcio pedig nem hinnem hogy csak az "elnyomas" miatt nem talalja meg a kozonseget.
Ok elobb kezdtek zenelni es aztan penzt keresni vele es azt hiszem jopar produkcio ezt nem tudja magarol elmondani. Nem akartam elmondani, mivel "bizonyitani" nem tudom, meg talan hulyenek is nezel:)... szoval: megerdemlik a sikert. Talan ha jobban ismerned mit csinalt eddig, megertened es nem lennel ilyen szkeptikus. Persze a zeneje akkor sem tetszene, de ez a legkevesebb. :)

Elni es elni hagyni, olyan nehez ez? Az pedig, hogy "el lehet kapcsolni" a legerosebb erv szerintem. A valasztas a te kezedben van. Ne tulozz, "hova lehet menni, ha mindenütt ezt a ****-t lehet csak látni?", ez igy tul eros. TV/radio van eleg, szorakozohely meg foleg. Tuldramatizalod a dolgot.

sztepp> "A zenekarom mindenki szerint nagyon igényes zenét játszik elég magas szinten."
Ha te igen, ok miert nem gondolkodhatnak igy? Es 15.000 lemez azt hiszem sokat elarul.

Tisztazzunk vmit meg 1x: nem vedem en a magyargagyi produkciokat, meg a Rudit sem. :) Nekem sem tetszenek az osszetakolt egyuttesek. Csak rossz hogy azonositjatok oket ezekkel,(mondjuk minden okotok megvan ra:) amikor mar 11 eve zenelnek egyutt stb. mar elmondtam... blahh, hagyjuk. Jo zenet mindenkinek!!! :-)
CML