StefkaK Creative Commons License 2001.01.12 0 0 4707
Sziasztok Lányok!
Én a Steffy lennék, csak elfelejettem az azonositómat, de a jovőben azért maradnék Steffy!

Üdv minden új topic-tagnak!

Lányok! Köszönöm Mindenkinek az észrevételeket és hozzászólásokat!

Látom, két részre oszlott a társaság a gyógyteát illetően. Amit még hozzá szeretnék tenni, az az, hogy szerintem mindenkinek magának kell eldönteni, miben akar hinni. Ez az "füves" igen nagy tudású ember, bár azt nem tudom, van-e orvosi végzettsége (vmilyen ffokú van), de tudta miről beszélünk és a gyógyszereket és hatásukat is ismerte. Mondta is, hogy nem fog bakavarni a gyógyszerszedésbe. Kitért még a lelki dolgokra és a táplálkozásra is. Most például ismételten elmondta, hogy kerüljük a savanyú ételeket. A tea alapanyagokat ő maga gyüjti és mindig személyre szabottan a "megbeszélés" alkalmával állitja össze, tehát senkinek nem tudok tea-összetételt küldeni. Az óradija amúgy 1.000,-Ft, ami a költségeinket tekintve elenyésző és ez tartalmazza a teát is, ami kb. 2-3 hónapra elég. Egy ilyen beszélgetés úgy 3/4-1 óra. Ime a neve és telefonszáma, hatha valaki ki szeretné próbálni: Pistyúr Imre, tel: 06-20-913-8589. Szentendrén lakik, de a pontos cimet nem tudom (elmagyarázni azt eltudom), de ha érdekel valakit, akkor hétvégén utánajárok, mivel hazaugrunk a szüleimhez.

Monix,
Többiek már irtak a fagyöngyről, nincs mit hozzátennem. A cickafarkfüvet és a palástfüvet ajánlják minden nőnek. Állitólag ha minden nő meginna belőle legalább 1 csészével naponta, akkor nem lenne ennyi "női baj". Palástfüvet én is ittam (még a füves előtt) amikor nagyon erős menstruációs görcseim voltak, s 1/2 óra alatt el is múlt teljesen, utána már nem görcsöltem a menszesz alatt. A tea óta pedig minden addigi szokásos tünet elkerül. A ciklusom normális (28 nap), csak az Utrogestan nyomja meg + 4 nappal, de halál pontosan minden alkalommal. 3 nap a vérzés és meg sem érzem. Ebben persze a gyógyszerek "keze" is benne van, de szerintem a tea is, mert előtte szért szépen kinlódtam.

Fecs és Többiek,

Azt hiszem mi is kihagyjuk a mütétet, bár férjem még megvárja egy másik orvos véleményét is.
Én meg azt hiszem nekivágok az átjárhatóságinak. Nincs értelme halasztgatni.

Caldea!
Mindent bele, nagyon drukkolunk!

Cilus,
Remélem mindent rendben találnak Nálad. Nekem még nincs is időpontom, de én is tartok már most tőle.

Lányok, most egy pár hétig nem tudok veletek "beszélgetni", mivel nem leszek net-közelben, de férjem megigérte, hogy minden nap kinyomtatja az aznapi termést!

Remélem, nagyon jó hirekre térek vissza, addig is mindenkinek SOK KITARTÁST!

Steffy