Mr. Watson Creative Commons License 2001.01.11 0 0 585

David Beckham megerősítette a szóbeszédet: szívesen maradna a Manchester United együttesénél. A Manchester és az angol válogatott középpályásának szerződése másfél év múlva lejár, nem véletlen, hogy a bajnokcsapat szorgalmazza a hosszabbítást. A klub vezetése nem lenne szűkmarkú, hiszen hetente 70 ezer fontot fizetne a Spice Boynak.

David Beckham ezzel a fizetéssel a legjobban fizetett Manchester-játékos lenne, jelenleg a csapatkapitány, Roy Keane keres a legtöbbet, heti 52 ezret. Az ír válogatott erőssége mellett Giggs, Andy Cole és Jaap Stam se panaszkodhat. A Reuters korábbi értesülése szerint Beckham felesége, Victoria nyomására foglalkozott a távozás gondolatával. Ám a játékos szerdán este nyilatkozott a klub televíziójában, hogy még nem beszélt az egyesület vezetőivel szerződésének meghosszabbításáról.

"Ám maradni szeretnék" - tette hozzá. David elmondta, szerződése meghosszabbítását vagy távozását elsősorban a sajtó fújta fel. "Minden orgánum azzal foglalkozott, hogy Victoria nyomást gyakorol rám azzal, hogy nem érzi jól magát Angliában. Azt sehol nem olvastam vagy hallottam, hogy a döntésemben az is szerepet játszik, hogy én itt nőttem fel. Arról meg egyáltalán nem tudok, hogy Victoria egyszer is említette volna, hogy elhagyná Manchestert. Ő nekem mindig azt mondta, hogy boldog itt Manchesterben. Ebből láthatják az emberek, hogy nem akar elszakítani a klubtól, ilyet soha nem tenne."

Ryan Giggs tárgyal klubjával az új szerződéséről. A wales-i válogatott a a következő szezon végén szabadon igazolható lesz, de maradni akar az Old Traffordon.

Forrás: www.sporthirek.hu