Mikó Creative Commons License 2001.01.11 0 0 159
Kedves borzimorzi!

"Mikó (115), kicsit ijesztőnek találtam a hozzászolidat, mintha szándékosan értelmezted volna félre, amit mondtam. Én csak arról beszéltem, hogy ha a bíróság kimondja, hogy ezt a Grespiket szabadon anyázhatja bárki a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt is, akkor ki lesz az a marha, aki ezután majd be fog ülni a hamarosan (valszeg jogosan) menesztendő Grespik megüresedett székébe? Láttál Te már olyan képzett, épeszű Mbert, akinek az az életcélja, hogy lássa a kedves édesanyját regeltől estig csuklani?"

Pedig a politikusoknál kisebb a mama csuklásának esélye mint a futballbírónál. Martonyi mamája pl szerintem csak akkor csuklik, ha beszéli a környező országok nyelvét. Puhl Sanyi pl vb-döntőt vezetett, mégis sok vizet kellett inni a mamájának.

Én azelőtt az iskolaügy előtt azt se tudtam, hogy létezik az a "Közigazgatási hivatal", mégis működött Budapest. Gőzöm sincs mióta létezik ez a hivatal? Miért nem tudtam? Vagy mert nem csináltak semmit, vagy mert nem csináltak botrányt. Jön egy GL, és hirtelen botrányok lesznek. Imád közszerepelni a lelkem, hát rendre kitalál valamit, hogy bekerüljön a médiákba. Sikerült neki! Ha valaki reflektorfénybe kerül
, hát rácsap a média, körülszaglásszák. A média rájön, hogy GL egy ideális Balfácán (a tudományos munkái és a köztisztviselői szereplése együtt azért komoly balfácáni tehetséget selytetnek, micsoda szivatható alany?!). A népnek cirkusz kell, a cirkuszhoz bohóc. Balfácán GL egy ideális bohóc. A bohócot megfricskázzák, az duzzogni kezd, így lesz belőle tökéletes bohóc, akin már mindenki röhög.

GL-nek létrejött az imázsa. Innentől kezdve GL már nem tud javítani, ő már bohóc. Tiltakozik, hogy ő nem bohóc, meg a bohócot ne hülyézzék le, de már senki se veszi komolyan.

Én is jegyet vettem a cirkuszba. Azt a dögunalmas Hetet is végignéztem vasárnap este, csakhogy láthassam, és röhögjek egyet rajta. De megérte!

Mikó

Előzmény: borzimorzi (136)