Hali!
Tegnap körbejártam a fél fővárost és SIKERÜLT!!!!:)
Vettem egy 12W-os szobai erölködőt.Torzító, hangszínszabályzó, hangerőszabályzó és fejhalgató aljzat. Ennyit tud a kicsike,és ha belegondolok,hogy ingyen van!:)
Kb. 1 hónapja vettem 1 klasszikusgitárt 2000Ft-ért:)Vettem rá egy húrgarnitúrát 1000Ft-ért, 1 Ericcson T10-est 15000FT-ért, ez összesen 18000FT.
A telefonért cserébe megkaptam az erölködőt és egy Nokia1610-et.A gitárt pedig eladtam 15000-ért a Király u. 24-ben (hangszerbolt) A tulaj nem ért a gitárokhoz, ugy próbálta ki, hogy az elhangolódott(egésznepos csatangolás a városban)gitárt, a nyakánál fogva felemelte, megpengette az üres hurokat, megnézte nem görbe-e a nyaka,nincs-e valahol megrepedve és megállapította "jó gitár", egyépként tényleg jó a gitár a maga kategóriájában.
Szóval! Van 1 uj garanciális erölködőm,(21900FT) 3-4000Ft-os telefonom és 15000Ft-om.:)
Ezt pedig részben nektek köszönhetem BIBIKE lemy Jaque Brizar
KÖSZÖNÖM!!!
Kustom KLA-10 Hát,nem egy ismert márka az biztos állítolag amerikai .
Nem emlékszem már ki volt az aki azt írta, hogy évekig csak az AC/DC 4-5 akordos repertoárját gyakorolta szeretném én is néhány nótájukat elpengetni ha magadra ismersz légyszi jelentkezz!
Szertenék kérdezni néhány dolgot.
freemanson!
Ajánlom figyelmedbe a "Gitározni szeretnék tanácsokat kérek " topicot.Van néhány jó tanács közöttük én is sokat tanultam némelyikből.
Pá! SimA