Koala 02.01.15-os hozzaszolasa magvas es noies, es a benne levo belso kohezio miatt eleg nyeronek tunik az igazsag keresese cimu harcban, meg akkor is, ha ahany ember, annyi igazsag. Ott osszeallt egy kep a noi meg egy kicsit a ffi-huseg eltero voltarol. Pedig korabban ezen tiprodva vegus is mar majdnem kezdtem arra kilyukadni (en, a lufi ! Jesszus!), hogy nincs kulon noi meg ffi huseg. Hat van.
- Belevagtam a husegfajta-kategorizalasba, ami egyebkent mindemellett megallja a helyet, a huseg-hozzaszolasok tobb, mint 90 szazalekat be tudom eroltetni valamelyikbe a 4 kategoriabol.
- Ebben a temaban (is) az az erdekes, hogy mas a tudatossagi foka annnak, ahogy az asztaltagok ezt a kerdest megkozelitik. Ez veszelyes is, nem tudom, masnak feltunt-e. Nem biztos, hogy egy olyan elettapasztalatot meg akarok ismerni 6 evesen, aminek felismeresehez a magam utjat kene jarnom meg legalabb 10 evig, erre most bang, a kepembe vagjak... vagy amire a boldogsag-erzetemhez nem is lenne szuksegem, es kello rutin hianyaban nem tudok vele mit kezdeni, csak megzavarja az eletemet, ami mondjuk tobbe-kevesbe jol mukodott. Szoval en szeretem a spontan, romantikus, energikus, szexcentrikus, fiatalos, tiszta, romlatlan, bajosan naiv, meg nem cinikus, kicsit orult stb. hozzallast, es hat itt komoly belemaszatolasok mehetnek vegbe, legalabbis szellemileg.Kicsit olyan a helyzet, hogy amikor apuci elmegy otthonrol kurvazni, nem azt mondjuk a gyereknek, ha kerdezi: apu hova megy,- hogy apuci idegen nenikbe megy dugni a merev kukacat... hanem azt, hogy setalni ment.
De mivel feltetelezheto, hogy nem hateves gyerekek kotnek ki itt a monitorok elott, megis van benne valami pervez orom elmondani: igen apucikad ilyen egy allat...
- Szoval szep dolog a huseg, de igy pasztazgatva ezt a topicot a vak is latja, hogy a huseghez valo romantikus hozzaallas darabokra zuzhato. Emellett megis letezo, boldog erzes a spontan/szerelem huseg atelese, amikor az ember ugy kerul a menyorszagba, hogy eszre se veszi. Sot termeszetes korulmenye lesz eletenek, eleg akkor megreccseni, ha kipenderul onnan.
Csakhat, ahogy DcsabaS mondana, ilyen allapotban nem nagy kunszt a huseg.
Onnatol, hogy a huseg nem tudatlanul, spontan jelentkezik kulonfele kunsztokkal lesz fenntartva. Vagy igy-ugy felaldozva.A huseg tullep a paromon, orea szorosan mar nem is vonatkozik, csak a kapcsolatra ugy altalaban, vagy a csaladra stb. De a torekveshez, hogy ezt ne valljuk be magunknak, jogunk van.Legfoljebb masok itt, arctlanul kicsit megporkolnek romantikus mivoltunkban.Ezt elvezi o is, talan mi is. Szoval aki egy ilyen forumba beszall, szamolni kell veszelyekkel. Ez van.
- A hutlenseg funkciojarol? Mivel a nyero helyzetben levo nosteny valaszt a nyomulo himek kozul, akitol utodai es sajat eletenek minel magasabb szinvonalu kielegiteset varja (osztonosen vagy tudatosan itt egyre megy), ezert ha nem lenne hutlenseg, az nem sarkallna mind nagyobb teljesitmenyre a himeket. Mivel a pasik inkabb a farkuk utan mennek, az o ilyen olyan kompromisszumokkal teli huseguk megiscsak nagyobb aldozat, azaz huseg-kunszt, mint egy no csaladfentarto osztonokkel atitatott husege.
Ezt mindket nem erzi, tudja, ezert elnezendobb bun altalaban a ffi-hutlenseg. Ott legalabb jobban megvan a remeny, hogyha
az ejakulacio veget er
a ferjem visszater
Aludj szepen kicsikem, latod apuci is hazajott...