csn Creative Commons License 2001.01.06 0 0 222
Elszomorít, hogy a topic nem fed mást, mint a szégyenletesen eladott kempingből a Lauder alapítvány által zsidó-öntudtatot trenírozó tábori élménybeszámolókat.

Gondoltam végre egy topic, ahol kicsit otthon érzem magam, szarvasi emberek irogatnak, szarvasi dolgokrol hallok és hasonlók. Errefel magyar szót alig találni... :(

Nem a táborral van bajom (bár arról lehetne mesélni, milyen ordenáré módon viselkednek a fiatal, indokolatlan önbizalommal telt táborlakók a városba kiruccanva...), hanem az a felháborító, ahogy ezt a város idegenforgalommal tápláló kempinget (Aranyszarvas Kemping) anno szinte ellopták Szarvastól.
A városnak rendkívül fontos volt a kemping, idegenforgalmi szempontból pótolhatatlan, és ezt kilóra lenyúlták gondolom valami korrupt ügylet során. Naná, egy zsidó alapítványnál sokminden okozhat gondot, de a PÉNZ az biztos nem.

Ezzel a város felemelkedését simán derékba törte a Lauder alapítvány a táborral. Csak hogy tudjátok, hol mulatoztok az év 52 hetéből néhányban...

Jelzem továbbá, hogy Szarvas a Történelmi Magyarország mértani közepe, Tessedik Sámuel, Vajda Péter, a Bolza család és hasonló VALÓBAN FONTOS nevek kapcsolódnak hozzá.
Nem beszélve az európa-hírű Arborétumról, arról hogy valódi iskolaváros, kitűnő peca-hely (Körös-holtág), és a többi...

Gondolom idevetem ezt a pár sort, okulásul, bár sejtem, hogy a táborban hanukázókat ez kurvára nem érdekli, pláne ha a tengerentúlról jönnek bulizni.

Köszönjük szépen, Lauder Alapítvány!
További jó szórakozást.